Hammaslääkäri Tampereella

Ajankohtaista

Rekrytoimme!

Rekrytoimme!

Etsimme mukavaan porukkaamme hammashoitajaa.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä palveluasennetta, joustavuutta ja tiimityötaitoja. Olet halukas kehittämään itseäsi ammatillisesti ja olet kiinnostunut monipuolisesta työnkuvasta. Voit olla vasta valmistunut tai jo hyvinkin kokenut tekijä. Asenteesi on meille tärkeä tekijä valintaa tehdessämme. 

Tarjoamme mukavat työkaverit, viihtyisän työympäristön, monipuolisen tehtäväkentän ja perehdytyksen työtehtäviin. Lisäksi saat meiltä kattavat työterveyspalvelut sekä henkilökuntaetuuksia.

Meillä työskentelee yli kaksikymmentä hammaslääkäriä. Hammashoitajat avustavat lääkäreitä sekä tekevät muita vastaanoton tehtäviä, kuten välinehuoltoa. Työtä tehdään pääosin arkisin klo 8-20 välillä.

Hammaslääkärikeskus Tullinsuu Tullintorilla tarjoaa alan parasta hammashoidon kokonaispalvelua ja on perinteikäs tamperelainen hammashoitoklinikka, joka tarjoaa laadukkaat ja kattavat yleis- ja erikoishammashoidon palvelut. Olemme suomalainen perheyritys ja toimineet jo vuodesta 1991. 

Hammaslääkärikeskus Uusisuun Tampereen Keskustorilla toimii tiiviissä yhteistyössä Hammaslääkärikeskus Tullinsuun kanssa tarjoten kattavan hammashoidon palveluiden lisäksi esteettistä hoitoa.

Meille on tärkeää palvella asiakastamme yksilöllisesti ja laadukkaasti erityishoidon tarpeet huomioiden.

Hammaslääkärikeskus Molaris hoitaa Mäntässä asiakkaitamme.

Sopivan hakijan löydyttyä voidaan paikka täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Tiedustelut ja hakemukset

Hanni Heliövaara

hallintopäällikkö

hanni.heliovaara@tullinsuu.com