Hammaslääkäri Tampereella

Ajankohtaista

Uusille asiakkaille tutustumisetu uusisuuhun

Uusille asiakkaille tutustumisetu uusisuuhun

Hei uusi asiakas! Tarjoamme sinulle 25 €:n tutustumisedun Uusisuun yleishammaslääkärin vastaanottokäynniltä! Tarjouksen voit hyödyntää esimerkiksi hammastarkastukseen.

Etu on voimassa 31.5. mennessä varattuihin aikoihin koodilla: US2022. Ajan voit varata joko nettiajanvarauksestamme tai soittamalla. Muista mainita koodi US2022 soitetun ajanvarauksen yhteydessä, tai nettiajanvarauksen kautta tehdyssä varauksessa kirjoita koodi kommenttikenttään.

Kohdasta: Henkilökunta > Yleishammaslääkärit voit tutustua Uusisuun yleishammaslääkäreihimme.

Uusisuu sijaitsee Tampereen keskustassa aivan Finlaysonin vieressä. Paikalle saapuminen on helppoa sekä bussilla että autolla. Satakunnankadulla kulkevat useat bussilinjat ja autolla liikkuvat voivat näppärästi pysäköidä autonsa Frenckellin aukiolle. Kulku vastaanotolle käy Aleksis Kiven kadun puolelta, ovi aukeaa summeria painamalla ja hissillä pääsee kätevästi kuudenteen kerrokseen. Liikuntarajoitteisten esteetön kulku on myös otettu huomioon. Rauhallisessa odotusaulassamme pääsee ihailemaan upeaa maisemaa Finlaysonin ja Frenckellin aukion suuntaan ennen oman ajan alkamista.

Jos sinulle heräsi vielä kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme numerostamme 03 3124 6600!

Tervetuloa!