Hammaslääkäri Tampereella

Ajankohtaista

Oikomishoito huomaamattomasti ilman rautoja – varaa ilmainen konsultaatiokäynti

Oikomishoito huomaamattomasti ilman rautoja – varaa ilmainen konsultaatiokäynti

Oletko harkinnut oikomishoidon aloittamista, mutta et tiedä miten lähteä asiassa eteenpäin ja mikä voisi olla useista eri hampaiden oikomishoidon muodoista sinulle sopivin? Arveluttaako kenties oikomishoidossa useasti käytettävät oikomiskojeet, jotka näkyvät osana hymyäsi hampaiden oikomisen hoitojakson ajan?

Hampaiden oikomishoitoon on todella monta eri vaihtoehtoa ja yksi niistä on huomaamattomasti tehtävä kalvo-oikominen, joka toteutetaan täysin huomaamattomasti irrotettavissa olevilla läpinäkyvillä oikomiskojeilla. Tätä hoitomuotoa kutsujaan myös INVISALIGN-hoidoksi.

Invisalign-hoito eli kalvo-oikominen lyhyesti

  1. Läpinäkyvät muovikalvot: Invisalign-oikomishoidossa käytetään läpinäkyviä, muovisia hampaiden päälle laitettavia hammaskalvoja.
  1. Monipuolinen hoito: Kalvo-oikomishoito sopii esteettiseen oikomiseen ja toiminnallisten purentavirheiden korjaamiseen.
  1. Sitoutuminen ja ylläpito: Invisalign-hoito vaatii hieman sitoutumista sekä ylläpitoa varsinaisen oikomishoidon jälkeen.

Invisalign-kalvojen puhdistus ja hoito

  1. Tärkeys hyvästä suuhygieniasta: Invisalign-hoidon aikana hyvä suuhygienia on tärkeää. Kalvojen alle voi jäädä ruoantähteitä ja likaa, mikä lisää hampaiden reikiintymisen riskiä.
  1. Hammaskalvojen käyttö: Hammaskalvoja pidetään periaatteessa koko ajan. Ota kuitenkin kalvot pois hammaspesun ajaksi sekä silloin, kun syöt tai juot mitään muuta kuin vettä.
  1. Kalvojen puhdistus: Pese kalvot hammaspesun yhteydessä tiskiaineella tai saippualla – ei siis hammastahnalla. Pese hampaat ja kalvot myös ruokailun jälkeen. Jos tämä on hankalaa, riittää suun huuhtelu ja hammasvälien puhdistus.

Invisalign – Mitä hoitomuoto maksaa?

Invisalign-hoidon hinta riippuu siitä, halutko korjata pienen, esteettisen haitan vai tarvitsetko hoitomuodon, joka korjaa hankalamman purentavirheen.

Voit varata ilmaisen konsultaatiokäynnin, jossa käymme läpi nykytilanteesi ja laadimme sinulle parhaimman hoitomuodon.

Tarjoamme palveluitamme myös rahoituksella, jonka avulla voit itse maksaa joustavasti hoidon haluamallasi summalla. Lue lisää rahoituksestä tästä!

Miten toimia, jotta pääsen oikomishoidon arvioinnissa eteenpäin?

Voit varata ilmaisen konsultaatioajan Oikomishoidon erikoishammaslääkäri Mikko Piipolle nettiajanvarauksesta: http://bit.ly/4a56qF3

Voit lukea lisää Mikosta täällä https://tullinsuu.com/henkilokunta/erikoishammaslaakarit/piippo-mikko/

Voit myös soittaa Tullinsuun asiakaspalveluun numerossa 03 3124 6600