Lapsen on helppo tulla hammashoitoon, kun hoitohenkilökunta osaa toimia lapsen tunteet huomioiden. Luotettavan hoitosuhteen luominen on onnistuneen hammashoidon edellytys. Tampereella toimivat Tullinsuun ja Uusisuun hammaslääkärit ovat lasten käsittelyssä ammattilaisia ja voit varata ajan kenelle tahansa heistä.

Lasten hampaiden hoidossa keskeistä on ennaltaehkäisevä kotihoito sekä säännölliset hampaiden ja suun tarkastukset hammaslääkärillä ja suuhygienistilla. Lapsen hampaat tulisi tarkastaa vuosittain.

Kasvun myötä tapahtuvat muutokset lasten suussa on tärkeää havaita ajoissa, jotta esimerkiksi tarvittava oikomishoito ja kasvupyrähdysten käyttö leukojen kasvun ohjauksessa voidaan ajoittaa oikein. Lapsille leikeissä myös joskus sattuvat hammastapaturmat on hyvä käydä tarkistuttamassa hammaslääkärin vastaanotolla.

Lasten hammashoito voidaan tarvittaessa suorittaa esilääkityksessä tai nukutuksessa, jos hoito ei ota onnistuakseen tavanomaisin keinoin esimerkiksi lapsen iän tai hammaslääkäripelon takia.

Varaa hammashoitoaika lapsellesi puh. 03-3124 6600.