Tampereella Tullinsuussa ja Uusisuussa on tarjolla monipuolista ja korkealaatuista esteettistä hammashoitoa luonnollisen ja kauniin hymyn saavuttamiseksi. Ulkonäöllisesti häiritseviä asioita voivat olla esimerkiksi hampaiden värjäytymät, hampaiden puuttuminen sekä hampaiden virheasennot.

Hymyilevä nainen

Tarjoamiamme esteettisen hammashoidon palveluita ovat muun muassa:

  • Hampaiden esteettinen korjaus laminaateilla ja yhdistelmämuoveilla
  • Keraamiset paikat ja implantit (CEREC-tekniikka)
  • Oikomishoito
  • Hampaiden valkaisu
  • Hampaiden puhdistus

Esteettisen hammashoidon keinoin voidaan esimerkiksi valkaista hampaita, tehdä aidon hampaan näköisiä ja tuntuisia kruunuja, keraamisia paikkoja ja hammaslaminaatteja. Paikkaukset tehdään huomaamattomasti hampaan värisillä materiaaleilla ja vanhoja tummia paikkamateriaaleja vaihdetaan keraamisiin valkoisiin paikkoihin.

Suuhygienistit kiinnittävät hampaiden pinnalle hammaskoruja. 

Kaunis luonnollinen hymy, jonka kruunaa valkoiset, suorassa rivissä olevat hampaat, on jokaisen ulottuvilla! Tullinsuusta ja Uusisuusta saat kaikki esteettisen hammashoidon palvelut.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin hampaisiisi liittyvä ulkonäköseikka, varaa aika konsultaatioon. Käynnillä saat tarkempaa tietoa hoitomahdollisuuksista!

Käyttämämme Straumannin hammasimplantit ovat tieteellisesti tutkittuja ja korkeatasoista laatua. Valmistaja antaa niille kattavan takuun.

Kiinnostuisko? Soita ja kysy lisää:

03 3124 6600