Hammaslääkärikeskus Tullinsuu, Uusisuu ja Molaris

Tullinsuussa ja Uusisuussa tuotamme ja kehitämme alan parasta hammashoidon kokonaispalvelua hyödyntämällä korkeaa osaamista, uusinta teknologiaa ja parhaita menetelmiä. Tavoitteenamme on jatkuvuuteen perustuva kokonaisvaltainen hoitosuhde sekä tehokas ja asiakkaalle miellyttävä hoito. Asiakkaitamme palvelee yli 50 hoitoalan ammattilaista. Joukkoomme kuuluu mm. yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, lääkäreitä ja suuhygienistejä, joiden osaavissa käsissä pystymme tarjoamaan laadukasta hammashoitoa asiakkaillemme.

Tullinsuu

Tullinsuu on toiminut jo vuodesta 1991 Tullintorilla avarissa ja valoisissa tiloissa Tullintorin Liikekeskuksen 5. kerroksessa. Tullinsuusta asiakas saa laaja-alaista yleis- ja erikoishammaslääkärin hoitoa nykyaikaisin menetelmin. Meille on tärkeää palvella asiakastamme yksilöllisesti ja laadukkaasti erityishoidon tarpeet huomioiden. Vastaanotollamme on yhdeksän hoitohuonetta ja leikkaussali, missä tehdään suukirurgisia toimenpiteitä sekä nukutushammashoitoa. Röntgenlaitteistomme edustaa alan viimeisintä kehitystä, meillä otetaan ortopantomoröntgenkuvien lisäksi micro-ct –röntgenkuvia.

Uusisuu

Uusisuun vastaanotto sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Keskustorilla. Kuuden hoitohuoneen yksikkö avattiin syksyllä 2011. Hammashoidon edelläkävijänä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaista hammashoitoa kattaen kaiken asiakkaan tarvitseman yleis- ja erikoishammashoidon. Tarjolla on myös laaja valikoima esteettisen hammashoidon palveluja. Uusisuussa on mahdollisuus myös hammaslaserhoitoihin sekä ortopantomoröntgenkuvauksiin.

Hammaslääkärikeskus Molaris Oy

Hammaslääkärikeskus Molaris Oy liittyi osaksi Tullinsuun ja Uusisuun toimintaa 13.10.2018.

Molaris on kahden hoitohuoneen yksikkö Mäntän ydinkeskustassa osoitteessa Seppälän puistotie 6, 35800 Mänttä.  Molaris on toiminut Mäntässä yli 20 vuotta viihtyisäksi remontoiduissa, nykyaikaisissa vastaanottotiloissa. Tällä hetkellä Molariksessa työskentelee kolme hammaslääkäriä, kaksi suuhygienistiä ja useita hammashoitajia. Kehitämme erikoishammaslääkäreiden tarjoamia palveluita monipuolisemmaksi asiakkaidemme tarpeet huomioiden.

Tullinsuu, Uusisuu ja Molaris toimivat sisaryrityksinä palvellen asiakasta sujuvasti yhteistyössä asiakkaan parhaaksi. Perheyrityksenä tuotamme suomalaista laatua.