Implanteilla voidaan korvata yksi tai useampi hammas tai jopa kokonaan hampaaton leuka. Hammasimplantti on leukaluuhun kiinnitettävä, yleensä titaanista valmistettu keinojuuri. Se mukautuu ja kiinnittyy ympäröivään leukaluuhun muutamassa kuukaudessa. Implantteihin voi kiinnittää esimerkiksi kruunuja, siltoja tai irtoproteeseja.

Hammaslääkärikeskuksissamme implanttileikkaukset tehdään omassa leikkaussalissa. Implanttileikkaukset tehdään useimmiten paikallispuudutuksessa, mutta potilaan toivomuksesta leikkaus voidaan tehdään myös nukutuksessa. Tällöin leikkaukseen osallistuu erikoishammaslääkärin lisäksi myös anestesiologian erikoislääkäri.

ONKO HAMMASIMPLANTTI HYVÄ RATKAISU?


Hammasimplantit suojelevat leukaluuta ja ylläpitävät kasvonpiirteitäsi. Luonnolliset hampaat tukevat luun vahvuutta ja terveyttä. Pureskelu tuottaa voimaa, joka siirtyy hammasjuurista luuhun, aktivoimalla luuntiheyden ylläpitoa. Ilman hampaita leukaluussa ei tapahdu tarpeellista ärsykettä, mikä ajan myötä voi johtaa luun vetäytymiseen. Vetäytynyt luusto voi vaikuttaa kasvonpiirteisiisi. Suosittelemme hammasimplantteja hymyn täydentämiseksi, leukaluusi terveyden ja kasvonpiirteittesi säilyttämiseksi.

Hammasimplantti on ulkoisesti ja tuntumaltaan kuin luonnolliset hampaasi – niissä ei ole havaittavissa juuri mitään eroa. Voit vapaasti keskustella, hymyillä, ja nauttia ruoasta ilman huolta.

Käyttämämme korkeatasoisia hammasimplantteja, joille valmistaja antaa kattavan takuun. Hammasimplanttien on tarkoitus pysyä suussa pysyvästi ja sen vuoksi ei ole yhdentekevää, minkälaisia osia leukaluuhun istutetaan.

Kiinnostuitko hammasimplantin mahdollisuudesta? Ole meihin yhteydessä soittamalla ajanvarausnumeroomme 03 3124 6600, niin varaamme sinulle sopivan ajan.