Implanteilla voidaan korvata yksi tai useampi hammas tai jopa kokonaan hampaaton leuka. Hammasimplantti on leukaluuhun kiinnitettävä, yleensä titaanista valmistettu keinojuuri. Se mukautuu ja kiinnittyy ympäröivään leukaluuhun muutamassa kuukaudessa. Implantteihin voi kiinnittää esimerkiksi kruunuja, siltoja tai irtoproteeseja.

Hammaslääkärikeskuksissamme implanttileikkaukset tehdään omassa leikkaussalissa. Implanttileikkaukset tehdään useimmiten paikallispuudutuksessa, mutta potilaan toivomuksesta leikkaus voidaan tehdään myös nukutuksessa. Tällöin leikkaukseen osallistuu erikoishammaslääkärin lisäksi myös anestesiologian erikoislääkäri.

Käyttämämme korkeatasoisia hammasimplantteja, joille valmistaja antaa kattavan takuun. Hammasimplanttien on tarkoitus pysyä suussa pysyvästi ja sen vuoksi ei ole yhdentekevää, minkälaisia osia leukaluuhun istutetaan.

Kiinnostuitko hammasimplantin mahdollisuudesta? Ole meihin yhteydessä soittamalla ajanvarausnumeroomme 03 3124 6600, niin varaamme sinulle sopivan ajan.