Hammaslääkäri Tampereella

Ajankohtaista

Oikomishoidolla suora hammasrivistö

Oikomishoidolla suora hammasrivistö

Oikomishoito ei katso ikää, se on mahdollista aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja tuo mukanaan monia hyviä puolia. Kaunis hymy ja suora hammasrivistö parantavat itsevarmuutta, minkä lisäksi mahdolliset purentaongelmat voidaan hoitaa.

Meiltä löytyy pitkä historia oikomishoidosta ja erikoishammaslääkärimme suunnittelevat ja toteuttavat yksilöllistä hammashoitoa jokaiselle asiakkaallemme. Kokeneet ja taitavat oikomisen erikoishammaslääkärimme Ulla Isokotamäki ja Mikko Piippo toimivat Tullinsuun vastaanotollamme Tullintorilla.

Hoitomuotoja on monia erilaisia, esimerkiksi kalvohoitoa, kiinteäkojehoitoa ja linguaalitekniikkaa. On kuitenkin hyvä muistaa, että hoitomuoto joka on sopinut jollekin toiselle ei välttämättä sovellu itselle ja että hoidon kesto on yksilöllistä ja riippuu yksilön ominaisuuksista. Juuri sinulle sopivat oikomishoitomuodot ja niiden kustannukset selviävät konsultaatioajan yhteydessä. Voit lukea lisää oikomishoidosta ja sen kulusta nettisivuiltamme kohdasta ”oikomishoito”. Hoidon lopputuloksen voi lopulta viimeistellä mm. hampaiden valkaisulla.

Oikomishoidon aloittaminen ei koskaan ole liian myöhäistä!

Varaa ensimmäinen aikasi oikomishoidon konsultaatioon nettiajanvarauksen kautta, tai soittamalla 03 3124 6600.

Maksuvaihtoehtona toimiva OP-rahoituksen tililuotto mahdollistaa hoidon maksamisen sinulle sopivissa erissä.

Kaikki oikomishoidon lisätiedot voit katsoa täältä: https://tullinsuu.com/palvelut/oikomishoito/

Oikomishoitoa Tullinsuussa tekevät ammattitaidolla Mikko Piippo & Ulla Isokotamäki

Lämpimästi tervetuloa Tullinsuuhun!