Hammaslääkäri Tampereella

Ajankohtaista

2 kpl avoimia työpaikkoja

2 kpl avoimia työpaikkoja

Tullinhammas Oy:llä on Pirkanmaalla kolme hammaslääkäriasemaa, Tullinsuu Tullintorilla, Uusisuu Keskustorilla ja Molaris Mäntässä. Työllistämme yli 70 hammashoidon osaajaa. Olemme suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet pirkanmaalaisten suun terveyden hoidossa.

Olisiko tullut aika vaihtaa työpaikkaa? Meillä olisi tällä hetkellä 2 avointa työpaikkaa

HAMMASHOITAJA

vakituiseen työsuhteeseen.

Hammashoitajana pääset meillä monipuolisiin avustustehtäviin sekä vaihteleviin muihin avustaviin tehtäviin oman mielenkiintosi puitteissa. Kaikkiin työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen.

Voit olla joko vastavalmistunut tai jo pitkän hammashoitajan uran tehnyt henkilö.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Annamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa hammashoitajan osaamistasi monipuolisesti ja jos olet vasta valmistunut, meillä pääset kehittymään alan asiantuntijaksi. Tarjoamme sinulle myös kattavat työterveyspalvelut, mukavan työyhteisön, yhteisöllistä vapaa-ajan toimintaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi.

Työaikasi tulisi olemaan joko kokoaikainen (37:55 h/vko) tai 80% tai jotain muuta, miten sinulle sopii.

Hakuaika: 10.7.2023 – 6.8.2023


VASTAAVAA HOITAJA

kokoaikaiseen (37:55 h/vko) tai valinnaisesti osa-aikaiseen (esim. 32 h/vko), vakituiseen työsuhteeseen.

Vastaavan hoitajan tehtävät keskittyvät HR-tehtäviin, kuten työvuorosuunnitteluun, sijaisjärjestelyihin ja työntekijöiden arjen pulmien ratkaisemiseen. Tehtävänkuvaa muokataan valitun henkilön taitojen mukaan.
Kaikkiin työtehtäviin annamme kattavan perehdytyksen.

Hammashoitoalan tuntemus ja työkokemus esihenkilötehtävistä katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä. Työssä onnistuu parhaiten henkilö, jolla on aitoa halua hoitaa HR-tehtäviä ja joka tulee toimeen monenlaisten ihmisten kanssa sekä osaa kannustaa alaisia arjen haasteissa.

Mitä meillä on tarjota sinulle? Meillä saat mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi työssäsi. Tarjoamme sinulle myös kattavat työterveyspalvelut, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi.

Hakuaika: 10.7.2023 – 27.8.2023

Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen sekä cv:si tulemaan sähköpostilla, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Työtehtävään liittyvät kysymykset:
hallintopäällikkö Hanni Heliövaara, hanni.heliovaara@tullinsuu.com