Hammaslääkäri Tampereella

Ajankohtaista

TARJOUKSESSA HAMPAIDEN VALKAISU 299 €

TARJOUKSESSA HAMPAIDEN VALKAISU 299 €

Tullinsuun ja Uusisuun toimipisteissä kesätarjous hampaiden valkaisusta vain 299 € (norm. 360,84 €)

Valkaisun lähtökohtana on aina tarkastettu, hoidettu ja terve suu. Esimerkiksi hammaskiven tulee olla poistettuna vähintään muutama päivä ennen valkaisuja. Ikärajana valkaisuja ajatellen pidetään yleisesti täysi-ikäisyyttä. Valkaisua ei myöskään tehdä raskaana oleville ja imettäville.

Valkaisumenetelmäksi voi valita joko vastaanotolla tehtävän valkaisun tai ohjatun kotivalkaisun. Tarjoamme myös hampaiden laservalkaisua Uusisuun vastaanotollamme. Vastaanottovalkaisuissa hampaiden vaalentuminen tapahtuu vetyperoksidin vaikutuksella. Laservalkaisuissa vetyperoksidin vaikutusta tehostetaan laservalottimen avulla.

Vaihtoehtona vastaanottovalkaisulle on valkaisumuoteilla ja karbamiidiperoksidilla tehtävä kotivalkaisu. Valkaisumuotit valmistetaan yksilöllisten hammasjäljennösten mukaan, ja voit valkaista hampaitasi kotona suuhygienistin antamien ohjeiden mukaisesti.

Hampaiden valkaisussa käyttämämme aineet (vetyperoksidi tai karbamidiperoksidi) poistavat sekä hampaan kiilteestä että hammasluusta tummentumia ja värjäymää. Valkaisumuotteja voi käyttää myös hoitolusikoina esimerkiksi kariesaktiivisilla potilailla klooriheksidiinihoidossa tai Toothmoussen käytön yhteydessä.

Valkaisuista kannattaa kysyä vaikkapa hammaskiven poiston yhteydessä tai erillisellä suuhygienistin konsultaatiokäynnillä. Näin voidaan käydä läpi valkaisuun liittyviä asioita laajemmin ja kartoittaa valkaisuun vaikuttavat yksilölliset tekijät.

Hyödynnä tarjous ja varaa aika soittamalla numeroon 03 3124 6600

Tarjous voimassa 1.7-30.9.2023